"На край світу не пускають, щоб люди не зрозуміли, що Земля - це млин": Юрій Лоза вкотре зганьбився на росТБ

Скандальний російський співак Юрій Лоза знову зганьбився, заявивши, що Земля має пласку форму, а по краях оточена льодяною стіною під назвою Антарктида. Однак, туди нікого не пускають через міжнародну конвенцію. Про це він цілком серйозно розповідав на ток-шоу "Алёна, блин!" на російському телебаченні, інформують Патріоти України.

За його словами, жодна ракета не піднялась у космос і жодна людина не побувала на Південному полюсі. "Ви бачили хоча б один політ, який полетів би в космос? От ракети стартують, да? А хоч одна ракета полетіла вгору? Всі ракети піднялись на певну висоту, потім лягли і полетіли паралельно Землі. Я ракетчик, я служив у ракетних частинах", – заявив Юрій Лоза.

При цьому він уточнив, що, на його думку, Земля має форму великого млинця або великого блюда, яке закінчується льодяною стіною. "Закінчується все це льодяною стіною – Антарктидою. Туди не пускають. На край Землі неможна прилетіти. Чому? Тому що у всьому світі прийняте всезагальне правило – туди неможливо потрапити, бо туди просто не пустять", – сказав росіянин.

На заперечення ведучої, що, мовляв, їздять туди люди – мандрують, Лоза впевнено заявив, що ніхто туди не їздить. "Ніхто не мандрує. Хто вам сказав? Заборонено. Всі дослідження Антарктиди заборонені міжнародною конвенцією. Ніхто не може пояснити – чому. Чому неможна в Австралії йти у бік Антарктиди? Також ніхто не може пояснити", – впевнено парирував Юрій Лоза.

Що ж до тих мандрівок в Антарктиду, які час від часу потрапляють у ЗМІ, то, на думку Лози, людей просто привозять до цієї льодяної стіни і водять уздовж неї, а на Південному полюсі насправді жодна людина не побувала.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...