На кухні лежала половина тіла, нутрощі в морозилці: Шокуючі подробиці вбивства чоловіка в Києві (відео)

39-річний загиблий був не дуже комунікабельним.

Тіло чоловіка, якого розчленували, а останки в лісосмузі в Києві намагалася спалити жінка, були розкидані в 10 кілометрах. Про це повідомляється в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Крім того, деякі фрагменти тіла залишилися в квартирі вбитого. "Пів тулуба лежало на кухні, кишки в пакеті в морозилці", – розповіла сусідка загиблого Надія Клименко.

Ймовірно, вбили і розчленували чоловіка саме в його квартирі. Частини тіла, які жінка не встигла винести, вилучили слідчі. "Навіть коли двері відчинили, не було такого запаху. Коли вже кишки діставали, тоді був. А так ми нічого не знали", – каже сусідка.

Клименко зазначила, що 39-річний загиблий був не дуже комунікабельним. "Він був депресивним таким молодим чоловіком, ніде не працював, дуже замкнутий. Майже не виходив, його можна було побачити раз у тиждень, коли виповзе зі своєї буди", – сказала вона. "Думали ж люди як люди, а там хто його знає", – додала інша сусідка.

Сама підозрювана орендувала квартиру в цьому ж будинку в сусідньому під'їзді. Жінці 33 роки, звати її Оленою. Вона громадянка іншої країни.

Сусідка загиблого вважає, що жінка, ймовірно, діяла не одна. "У нього була співмешканка, але зовсім інша. У нього біла блондинка, а та... брюнетка. Можливо вона була не одна, тому що кілька днів тому ще якийсь чоловік відкривав ключами ці двері", – розповіла Клименко.

Джерело: ТСН.ua

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...