На культового американського кінорежисера Тарантіно напали антиізраїльські активісти у ресторані Нью-Йорка

У Нью-Йорку антиізраїльські активісти накинулися на Голівудського кінорежисера, сценариста та продюсера Квентіна Тарантіно. Він став жертвою нападу, коли обідав у ресторані Che Li, повідомило видання New York Post. Пізніше відеозапис з нападом опублікували на акаунті "NiohBerg" у соціальній мережі Х (Twitter),

На відео видно, як одна з активісток підходить з камерою до столику, де сидів Тарантіно.

"Квентін Тарантіно!" – каже вона, щоб привернути його увагу. Режисер відповів "Хей!" Тоді дівчина сказала: "Чому ти, сіоністське ла*но, їдеш до Ізраїлю?".

Коли Тарантіно виходив із закладу, активісти намагалися завадити йому піти, перекриваючи шлях до виходу. Натовп людей скандував "Toes!", що означає пальці ніг. Ймовірно у зв'язку зі схильністю Тарантіно демонструвати жіночі ноги у своїх фільмах.

"Обережно, хлопці. Бережіться", – каже режисер.

Коли він вже від'їжджав, кілька активістів поставили ноги прямо у вікно його авто. Вони продовжували скандувати "Свободу Палестині".

Зазначимо, що Квентін Тарантіно відомий своєю проізраїльською позицією та одружений з ізраїльською співачкою та моделлю Даніеллою Пік. Після атаки ХАМАС Тарантіно підтримав військових ЦАХАЛ і відвідав їхню базу.

Переважно Тарантіно проживає у Тель-Авіві з дружиною та двома дітьми.

У мережі одну з нападниць швидко пізнали. Вона відома під псевдонімом Crackhead Barney і прославилася тим, що вбиралася в яскраві образи та знімала провокаційні вуличні інтерв’ю в метро Нью-Йорка.

У 2021 році вона брала участь у штурмі Капітолія, протестах ""Black lives matter", а тепер бере участь у пропалестинських мітингах. Під час останніх вона також відзначилася нападом на актора Алека Болдуїна, коли вимагала у нього сказати "Свободу Палестині".

"Червоні дияволи" не такі страшні як дехто гадає. Які шанси збірної України здобути очки у вирішальному матчі з Бельгією, сьогодні ввечері

середа, 26 червень 2024, 12:56

Вирішальним для збірної України матчем на чемпіонаті Європи з футболу-2024 стане поєдинок із командою Бельгії ввечері 26 червня (початок о 19.00 за Києвом). Колективи зустрінуться в межах третього туру турніру, нагадують Патріоти України. . Перед грою...

В будинок прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака вдерлися четверо чоловіків

середа, 26 червень 2024, 12:28

У цей час британський прем'єр не перебував у будинку, адже займався заходами, пов’язаними з державним візитом високопосадовців Японії до Лондона. . Поліціянти прибули на місце події "протягом хвилини" після проникнення сторонніх на територію будинку С...