На курорті під Одесою будують дзеркальний туалет: Як виглядає це "диво" за 3 мільйони (фото)

У курортному місті Одеської області місті Южне будують дзеркальний туалет. Власне, дзеркальними вирішили зробити стіни цього "дива" архітектури. Зараз фасад вже зведений, і йдуть роботи з підведення вбиральні до комунікацій. Про це пише Suspilne, передають Патріоти України.

Такий нестандартний туалет з'явиться на території майбутнього скейт-парку для молоді. За словами Геннадія Мартинова, начальника Управління капітального будівництва Южненської міської ради, на нього виділили майже три мільйони гривень з місцевого бюджету.

Будівництво вбиральні розпочали ще восени, і роботи тривають. "Зараз ми його підключаємо до всіх комунікацій і мереж. Проклали кабель, будемо робити освітлення", - розповідає Мартинов.

За його словами, міськрада отримала кілька проектів з облаштування фасаду. Але керівництво зупинилося саме на такому, "дзеркальному" варіанті, вважаючи, що він буде виглядати "сучасніше", і сподобається молоді, яка за задумом і стане користувачем туалету.

Що буде "під дзеркалами"

Всередині в будівлі три приміщення: жіноча кімната, де три туалети і стільки ж раковин, чоловіча - з двома туалетами і двома пісуарами, а також кімната для маломобільних груп населення з окремим входом.

Поруч, за задумом місцевої влади, зведуть громадсько-спортивний центр. Зараз там поки що облаштовано баскетбольний майданчик, а скоро з'являться і тенісні корти.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...