Під Одесою на вулиці відкрили стрілянину, є поранений (відео)

Правоохоронці отримали повідомлення про пораненого чоловіка від медиків швидкої допомоги.

В п'ятницю, 2 жовтня, в місті Рені Одеської області сталася стрілянина, під час якої отримав вогнепальне поранення 50-річний місцевий мешканець. Його госпіталізували до лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

Правоохоронці отримали повідомлення про пораненого чоловіка від медиків швидкої допомоги близько 21-ї години. На місце виїхала слідчо-оперативна група. На місці було встановлено, що чоловік отримав вогнепальні поранення з невстановленої зброї на вулиці, вогонь по ньому відкрив невідомий чоловік.

В поліції розпочали розслідування для встановлення особи і розшуку зловмисника, а також його затримання. "Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 та ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство)", - додали в поліції.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....