Все сталося дуже раптово: На курорті в Єгипті загинула українка, з’явилися подробиці трагедії

Під час відпочинку в Єгипті загинула громадянка України - жителька Рівного потонула, коли займалася підводним плаванням. Про це повідомило місцеве видання "Радіо Трек", посилаючись на власні джерела. Згодом інформацію про трагедію підтвердили в Міністерстві закордонних справ, передають Патріоти України.

Зазначається, що в Єгипті українка відпочивала разом із чоловіком. Він під час сноркелінгу (підводного плавання) перебував поряд із нею.

"Раптово вона зникла з поля зору. Чоловік покликав рятувальників, але врятувати жінку не вдалося", – йдеться в повідомленні. Згодом це ж місцеве видання уточнило, що трагедія із українкою трапилася ще 13 лютого, дійсно на єгипетському курорті під час підводного занурення й буквально на очах у чоловіка. Жінці було 65 років.

У пресслужбі МЗС повідомили, що труну з тілом рівнянки мають доставити 19 лютого, до аеропорту Львова. Посольство України в Єгипті забезпечувало консульський супровід цієї справи. Прибуття літака очікувалося о 20:35 за київським часом.

Точних деталей смерті у відомстві не розголошують, посилаючись на особисті дані. За даними видання, причиною смерті українки міг стати серцевий напад, який трапився із нею у воді.

Зауважимо, що сноркелінг (нім. Schnorchel – дихальна трубка) – вид плавання під поверхнею води з маскою і дихальною трубкою і, зазвичай, з ластами. У холодній воді плавець може бути одягнений у гідрокостюм. Сноркелінг є популярною розвагою в тропічних широтах, він доступний і, здавалося б, безпечний для дорослих.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...