На Київ летіла 31 ракета, 21 збили, є кілька влучань у критичну інфраструктуру. По всьому місту призупинили водопостачання, - Кличко

Столичний міський голова Віталій Кличко заявив, що вдень 23 листопада на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали.

Пряма мова Кличка: "На Київ летіла 31 ракета, 21 була збита, У нас декілька влучань в об'єкти критичної інфраструктури, зараз частина міста знеструмлена. Відсутнє водопостачання. Представники "Київводоканалу" та "Київенерго" працюють над тим, щоб відновити і водопостачання, і електропостачання.

У нас 11 людей були поранені, 10 людей госпіталізовані, з них одна дитина. Щодо загиблих у нас інформація на цей момент відсутня".

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що через російські обстріли вся столиця залишилася без води. Про це повідомляється у телеграм-каналі голови міста.

У "Київводоканалі" працюють над якнайшвидшим розв'язанням проблеми. Подачу води повинні відновити якнайшвидше. Також Віталій Кличко закликає запастися мешканців водою.

"Фахівці роблять все можливе, щоб повернути воду до будинків киян", — зазначив Кличко.

Також енергетики докладають зусиль, щоб відновити подачу електроенергії у Києві.


Про перші вибухи у Києві видання "Суспільне" повідомило о 14:04. Потім через 4 хвилини в інших ЗМІ з'явилася інформація про повторні вибухи в місті. О 14:18 Київська міська військова адміністрація уточнила, що противник завдає ударів по критичній інфраструктурі у столиці.

У Київському метрополітені тим часом частково зникло світло після інформації про кілька "прильотів" у місті, повідомили місцеві телеграм-канали. Також у пабліках з'явилася інформація про тимчасове припинення роботи станції метро "Видубичі".

Також телеграм-канали повідомили про охоплені вогнем цивільні автомобілі внаслідок ракетних ударів, а ще, згідно з даними очевидців, на території одного з районів області зафіксовано потрапляння в багатоповерхівку. Внаслідок влучення також пошкоджено двоповерхову будівлю, одна людина загинула і одна постраждала, розповіли в КМВА.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...