На Київщині COVID-19 виявили ще у двох гуртожитках (відео)

У Київській області коронавірус COVID-19 виявили ще у двох гуртожитках. Там заразилися медпрацівниця та військовослужбовець. Про це заявив тимчасовий виконувач обов'язків голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час брифінгу 24 квітня, який транслювала прес-служба КОДА на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Наразі триває перевірка санітарно-епідеміологічного стану ще у двох гуртожитках області, де виявлено хворих на коронавірус", – сказав він.

"Перший – у Бориспільському районі, село Петропавлівське... У гуртожитку проживає інфікована медпрацівниця закладу охорони здоров'я. З родиною вона займає окреме крило з власною кухнею та санвузлом. Всього там 43 мешканці. Клінічних проявів не мають. У всіх взяли зразки на ПЛР-тест", – підкреслив Володін.

За його словами, ще один випадок COVID-19 підтвердили в Гостомелі, в гуртожитку блокового типу, кімнати якого приватизовані мешканцями. Заразився військовослужбовець.

"Хворобу виявили під час планової перевірки. Наразі він у інфекційному відділенні Ірпінської центральної міської лікарні", – зазначив чиновник.

Володін також додав, що чоловік проживав із родиною. У них був окремий санвузол та кухня. У членів сім'ї взяли необхідні аналізи, вони залишилися на самоізоляції.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...