На Київщині електрогенератор убив відразу кількох людей

У селі Княжичі під Києвом 3 людини загинули від отруєння чадним газом в результаті неправильної експлуатації електрогенератора. Про це повідомив голова обласного управління поліції Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

"У приватному будинку в Княжичах без ознак життя виявили 45-річного господаря і двох його гостей: 51-річного чоловіка і 48 – річну жінку", - повідомив він.

За попередньою версією, причиною трагедії став електрогенератор, встановлений в погано вентильованому гаражі, що примикає до житлової частини будинку.

"Закликаю всіх чітко слідувати інструкціям з експлуатації опалювальних приладів та інших систем живлення. Дбайте про життя і здоров'я своє і близьких людей!" - написав голова поліції регіону.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...