На Київщині горе-мати за 100 грн "здавала" своїх дітей знайомому для сексуальних втіх та допомагала їх ґвалтувати

На Київщині горе-матір віддала двох власних малолітніх дітей сексуальну експлуатацію Як повідомляють в МВС, на лаві підсудних опиниться мешканка Київщини, яка за гроші віддавала сина та доньку знайомому, який водив їх додо лазні, де дорослі влаштовували сексуальні розваги та знімали порнографічні матеріали з дітьми, передають Патріоти України.

За "оренду" 13-річної дівчинки та 11-річного хлопчика їхня мати отримувала від 100 до 500 гривень. "Жінка й сама брала активну участь у сексуальному насильстві над своїми дітьми. Тепер, завдяки розслідуванню правоохоронців, зловмисниця постане перед судом. Наразі щодо жінки до суду скеровано обвинувальний акт. Її спільнику слідчі також повідомили про підозру у вчиненім злочину. Розслідування ще триває", — додали у міністерстві.

Під цим дописом у соцмережі інтернет-користувачі висловлювали обурення діями як горе-матері, так і людей, які користувалися "послугами" малолітніх.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....