На Київщині мати з дітьми смажили маршмелоу на Вічному вогні та весело сміялися (відео)

У Білій Церкві жінка з двома дітьми смажили маршмелоу на Вічному вогні в місцевому парку Слави. За цим заняттям молоду сім'ю помітили очевидці, які зняли відбувається на відео. Про це повідомили в Telegram-каналі "Біла Церква - БЕЗ ТАБУ", передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити, як жінка стоїть з дітьми біля палаючого вогню на території комплексу і кидає в полум'я різні предмети. Все це відбувалося серед білого дня на очах у перехожих. "Молода сім'я розважалася: палили палиці, маршмелоу, листочки та інше сміття. Крім цього, мама сімейства це знімала і сміялася", - йдеться у публікації.

Також зазначається, що зняв на мобільник те, що відбувається, неповнолітній житель міста, який не зважився зробити зауваження дорослим. Правоохоронці Білої Церкви з'ясовують деталі та розбираються в інциденті.

Під Києвом жінка з дітьми смажили маршмелоу на Вічному вогні: відео інциденту


Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...