На Київщині п'яний чоловік накинувся зі зброєю на медсестру у лікарні: Дівчина не розгубилася (відео)

За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

У Василькові Київської області озброєний чоловік увірвався до місцевої лікарні. Він погрожував медсестрі пістолетом. Про це повідомив в Facebook начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

Як все сталося

У ніч на 28 жовтня 36-річний чоловік прийшов до приймального відділення Васильківської лікарні і після недовгих переговорів з медсестрою витягнув з сумки пневматичний пістолет і наставив на лікаря.

Медсестра не розгубилася

Медпрацівниця вчасно зорієнтувалася, зачинила двері й викликала поліцію. Правоохоронці оперативно прибули на місце події, затримали чоловіка та вилучили зброю, яку зловмисник ще намагався ретельно приховати.

Як виявилося, незадовго до інциденту в лікарні, п'яний містянин ходив Васильковим і погрожував пістолетом вже водіям, щоб ті доставили в лікарню його дружину. Зараз "герою" загрожує до 7 років за ґратами.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...