Хильнув зайвого? На Київщині п’яний чоловік обстріляв колону військових (фото)

У селі Віта-Поштова на Київщині чоловік у стані алкогольного сп’яніння обстріляв колону військових автомобілів. Про це повідомляє ресурс "Віта-Захист" у Faceboo, передають Патріоти України.

Інцидент стався у центрі села. Чоловік стояв на зупинці громадського транспорту, яка розташована навпроти сільської ради. Коли повз проїжджали військові автомобілі, зловмисник дістав пістолет і відкрив вогонь.

Чоловіка затримали за допомогою місцевих жителів та передали поліцейським. Відомо, що правопорушник родом з Луганської області, а наразі живе в місті Боярка. Зазначається, що під час стрільби і затримання ніхто не постраждав.


"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...