На Київщині п'яний водій у комендантську годину протаранив авто копів (відео)

У селі Тальське на Київщині автомобіль Subaru, порушуючи Правила дорожнього руху обігнав авто поліції, яка здійснював патрулювання в комендантську годину. Вимогу спинитися водій проігнорував та продовжив тікати від поліцейських. Він заїхав у двір приватного будинку, а коли намагався вирулити, ударив службову автівку. Про це повідомила поліція Київщини, передають Патріоти України.

Виявилось, що кермувальник був із явними ознаками алкогольного сп'яніння. "Щодо 41-річного водія легковика правоохоронці склали протокол за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Також за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами і за перевищення встановлених обмежень швидкості руху - ч. 1 ст. 126, ч. 1 ст. 122 КУпАП", - йдеться у повідомленні.

З-поміж іншого, водій відповідатиме за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та вчинення дрібного хуліганства. Також чоловік нестиме відповідальність за невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу - ч. 1 ст. 122-2 КУпАП.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...