На Київщині п'яний водій з дитиною в авто влаштував гонки з поліцією (відео)

Коли патрульні приступили до оформлення адміністративних матеріалів, водій сів в своє авто, облив салон невідомою речовиною і підпалив.

У Київській області нетверезий водій, в салоні авто якого була жінка і 4-х річна дитина, 22 липня намагався сховатися від патрульних на великій швидкості. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Борисполя в Facebook, передають Патріоти України.

"Нетверезий водій, в салоні авто якого була жінка та 4-х річна дитина тікав від патрульних на шаленій швидкості. Нещодавно, під час патрулювання автодороги Київ-Харків-Довжанський інспектори виявили автомобіль Volkswagen Bora, який систематично порушував ПДР. Патрульні подали знак водію зупинитись, однак він проігнорував та додав швидкості.

Патрульні почали наздоганяти автомобіль та продовжували подавати вимогу про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Порушник же продовжував рух на великій швидкості та неодноразово створював аварійну ситуацію", - йдеться у повідомленні.

В ході переслідування інспектори намагалися блокувати авто, але щоб уникнути дорожньо-транспортної пригоди були змушені в'їхати в велику кількість ям, в результаті чого службовий автомобіль отримав незначні пошкодження, і не міг продовжувати руху. "Невдовзі патрульним вдалось наздогнати порушника і він виявився з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. 32-річний чоловік чинив опір, висловлювався нецензурною лайкою,і навіть намагався втекти, внаслідок чого інспектори застосували кайданки. Пройти освідування чоловік відмовився. Єдиний хто підтримував патрульних — 4-річний хлопчик. Коли інспектори вирішили в нього поцікавитись чи правий водій, хлопчик відповів «Ні, він не правильно зробив, що втікав", - повідомили у поліції.

Коли патрульні приступили до оформлення адміністративних матеріалів, водій сів в своє авто, облив салон невідомою речовиною і підпалив. Реакція інспекторів була миттєвою. Вони відразу загасили полум'я вогнегасником і ще раз заспокоїли правопорушника.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...