На Київщині під час вибуху в багатоповерхівці загинув ветеран АТО, напередодні у нього був конфлікт з сусідом

Внаслідок вибуху в селі Білогородка Київської області загинув Сергій Леонідович Борисевич. Нещодавно йому виповнилося 47 років, повідомляють Патріоти України.

Як стало відомо Обозревателю із власних джерел, чоловік раніше брав участь в Антитерористичній операції на сході України. Минулого тижня у чоловіка стався конфлікт з сусідом, якому Борісічев нібито погрожував пістолетом.

Також співрозмовники видання розповіли, що після НП в гаражі, який орендував Борісічев, правоохоронці провели обшук та виявили боєприпаси. Чоловік був одружений, проте вони з дружиною жили окремо. Жінка приїхала на впізнання, але через характер травм підтвердити, що це її чоловік, не змогла.

Керівник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Київщини Василь Слободяник під час брифінгу розповів, що слідство встановлює, що саме призвело до вибуху.

"Причин вибуху, ймовірно, може бути кілька: як і газ, так і вибухонебезпечні предмети, які могли бути в одній із квартир третього поверху. Поки що слідство це встановлює. Працюють лабораторії, взяті додаткові зразки", – уточнив Слободяник.

Він додав, що питанням компенсації постраждалим внаслідок пожежі вже зайнялась спеціальна комісія. "Якщо ж комісія попрацює і фінансів, які є на місцевому рівні, буде недостатньо, то комісія ДСНС районного рівня буде звертатися до обласного рівня для того, щоб було виділено додаткове фінансування, – резюмував Слободяник.

Джерело: Обозреватель

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...