На Київщині розгорівся скандал у сім’ї працівника суду - 12-літня донька вистрелила собі в голову

У Броварському районі Київщини у помешканні помічника судді Сергія Ш. стався інцидент, внаслідок якого його 12-річна донька потрапила до лікарні. Під час обстеження лікарі виявили у голові дитини предмет, схожий на гумову кулю із травматичної зброї. Про це стало відомо із розслідування видання “Слідство.Інфо”, передають Патріоти України.

У коментарі журналістам головна спеціалістка відділу комунікацій ГУНП в Київській області Яна Єрмоленко повідомила, що неповнолітня кілька разів змінювала свої покази про цей інцидент. Спершу дівчинка говорила, що впала зі скейта на вулиці, а згодом пояснювала, що знайшла пістолет у дворі і ненароком вистрелила собі в голову.

За словами пресофіцерки, зброя була не вогнепальною, а сам пістолет наразі не знайдено. Її 40-річний батько під час розмови з журналістами переконував, що медики не виявили жодного стороннього предмета в голові його доньки. Однак, це суперечить результатам комп’ютерної томографії.

Мати 12-річної дівчинки дізналася про інцидент від знайомих, оскільки колишній чоловік, за її словами, кілька років тому відібрав у неї двох спільних дітей і перешкоджає спілкуванню з ними.

Жінка змушена збирати інформацію про стан здоровʼя своєї дитини через запити та офіційне листування. Із медичного закладу, де лікували постраждалу дівчинку, надійшов лист, в якому описується перебіг подій після інциденту.

“Зі слів пацієнтки, травмувалась... вдома, вистріливши з травматичної зброї гумовою кулею собі в голову. При виконанні обстеження виявлено стороннє тіло в м’яких тканинах скроневої області справа”, — повідомили медики. 12-річній дівчинці зробили МРТ мозку та виявили у лобній та скроневій частинах голови по одній ділянці запалення. За словами її матері, операцію з видалення стороннього тіла з голови дитини наразі чомусь не проводили.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...