На Київщині українка померла біля лікарні, бо їй відмовили у госпіталізації (відео)

Жінку привезли до реанімації Боярської лікарні у вкрай важкому стані, але лікарі відмовилися приймати хвору і відправили до Білоцерківської лікарні.

53-річна Світлана Гончар з Боярки, що під Києвом, померла від серцевого нападу під відділенням реанімації Києво-Святошинської центральної лікарні, повідомляють Патріоти України.

Світлана відчула нездужання за декілька днів до трагедії, вона викликала бригаду “швидкої”, однак лікарі “екстреної медичної допомоги” відмовилися приїжджати. Тоді хвороба в жінки тільки розвивалася і спостерігалися симптоми інсульту. Жінку привезли до реанімації Боярської лікарні у вкрай важкому стані, але лікарі відмовилися приймати хвору і відправили до Білоцерківської лікарні.

Чоловік Світлани розповів, що жінка до медзакладу вже не доїхала — померла просто під відділенням лікарні ще у Боярці. Директор департаменту комунікацій НСЗУ Тетяна Бойко зауважила, що під час пандемії і переведення медичних закладів у формат роботи з “ковідними” хворими, медики повинні були надати екстренну медичну допомогу хворій. Тим часом у Київській ОДА створили комісію, яка розгляне ситуацію зі смертю Світлани Гончар і надасть кваліфікацію діям медиків.

Джерело: Громадське.ua

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...