На Київщині водій збив на смерть двох дівчаток і намагався втекти (фото)

Увечері 3 жовтня під Білою Церквою на Київщині автомобіль Volkswagen збив дівчат шести та восьми років. Діти загинули у зв'язку з численними травмами, несумісними з життям. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов, передають Патріоти України.

Зазначається, що смертельна аварія сталася у Сквирі, близько 17:00. Водій, збивши малолітніх дітей, не зупинився, а намагався втекти з місця події, однак не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Навіть після цього не залишив бажання втекти, але його зупинили очевидці аварії.

"Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла", - зазначив керівник поліції.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції. Водія затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили у СІЗО. У разі доведення вини - чоловікові загрожує арешт до 10 років.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...