На Луганщині чоловік убив і розчленував свого гостя, мішок із останками знайшла бабуся в сараї (фото, відео)

У місті Лисичанську Луганської області неодноразово судимий чоловік жорстоко вбив свого товариша по чарці, розбивши йому голову кувалдою, після чого розчленував його труп. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook начальник відділу комунікації поліції Луганcкой області Тетяна Погукай, опублікувавши фото та відео з місця події, передають Патріоти України.

Про те, що трапилося в поліції стало відомо у вівторок, 9 лютого. Патрульних поліцейських викликала 89-річна пенсіонерка, яка виявила у сараї біля свого будинку мішок з фрагментами людського тіла. На місце події виїхали слідчі, оперативники і експерти.

"Було встановлено, що разом з бабусею проживає її 43-річний онук, неодноразово судимий. У 2018 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення тяжкого злочину. Напередодні, він запросив до себе в гості свого 45-річного товариша. Під час прийняття алкогольних напоїв, між ними виник словесний конфлікт", - розповіла подробиці керівниця поліцейської прес-служби.

Підозрюваний зізнався, що під час сварки з товаришем по чарці він завдав кілька ударів потерпілому руками і ногами, а після добив його кувалдою по голові. Коли зрозумів, що вбив товариша, щоб приховати сліди злочину, він розчленував його тіло, склав в мішок і сховав у сараї. За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство), яка передбачає довічне позбавлення волі.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...