На Луганщині ліквідували ланку ворожої шпигунської мережі "Сапфір"

Разом з двома спільниками мешканка Лисичанська збирала і передавала інформацію ватажкові одного з розвідувальних підрозділів "ЛНР".

Служби безпеки України затримала жінку-інформатора сепаратистів "ЛНР". Про це повідомили в обласному прес-центрі відомства в Facebook, передають Патріоти України.

Контррозвідники і слідчі СБУ встановили, що мешканка Лисичанська входила в агентурну мережу Сапфір. "Разом з двома спільниками жінка збирала і передавала ватажкові одного з розвідувальних підрозділів "ЛНР" інформацію про чисельність, дислокацію і шляхи переміщення українських військових, а також дані про розміщення військово-інженерних споруд на території регіону", - зазначили в СБУ.

Затримано також кілька агентів-інформаторів, під час обшуку за місцем проживання одного з них правоохоронці вилучили засоби зв'язку, сім-карти, флеш-накопичувачі інформації.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...