На Луганщині під час ворожого обстрілу загинуло два волонтери - вони роздавали людям їжу

У неділю, 3 квітня, у Новодружеську на Луганщині загинуло два волонтери, які видавали гуманітарну допомогу місцевим жителям. Вони потрапили під мінометний обстріл з боку російської армії. Про це у Telegram повідомив очільник Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай. Він зазначив, що одна із загиблих врятувала життя колезі, прикривши її собою, коли окупанти почали обстріл, передають Патріоти України.

"Щодня, попри ворожий вогонь, приходили на місце збору та забезпечували людей їжею та необхідними речами. Так було й учора, доки не прилетіла міна", – із сумом зауважив Гайдай. Внаслідок російського вторгнення за минулу добу на Луганщині також сталося займання двох багатоповерхівок у Сєвєродонецьку, полум’ям було охоплено декілька приватних будинків у Новодружеську.

Гайдай додав, що протягом минулої доби у Луганській та Донецькій областях українські захисники відбили сім атак ворога, знищили дві одиниці броньованої техніки, 43 військові автомобілі та міномет противника із розрахунком. Також підрозділи ПВО збили два літаки, один безпілотний літальний апарат, а також підбили російський літак.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...