На Луганщині підлітків затримали за пошкодження пам’ятнику добровольцям (фото)

У місті Лисичанськ на Луганщині пошкодили пам’ятник Героям добровольцям. Поліція затримала підозрюваних 14 і 19 років. Про це повідомляє поліція Луганської області, передають Патріоти України.

До поліції Лисичанська в суботу надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили пам’ятник Героям добровольцям, який розташований на перехресті вул. Червона та Жовтнева.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 297 КК України. У неділю ввечері поліція повідомила, що разом з працівниками СБУ встановила особистості правопорушників та їх місцезнаходження. Ними виявилися 14-річний та 19-річний мешканці Лисичанська. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події та мотив скоєння злочину.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...