На Львівщині чоловік на краденому авто збив поліцейського. Однак від кари не втік

На Львівщині чоловік на краденому авто збив поліцейського

У Львівській області правоохоронці затримали чоловіка, який втікаючи на викраденому авто, наїхав на поліцейського. Про це повідомляє поліція Львівщини.

Зазначається, що 11 травня близько 17.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Сокільники Львівського району невідомий чоловік, розбивши вікно в дверцятах, незаконно заволодів автомобілем ВАЗ-21099.

Був оголошений план Перехоплення. Близько 17.15 у селі Лисовичі Стрийського району зловмисник збив поліцейського Управління поліції охорони у Львівській області, який разом з іншими правоохорнцями блокував рух викраденого авто.

Поліцейський отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Втікача наздогнали та затримали. Ним виявився 29-річний мешканець Івано-Франківської області.

Йому загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Затриманиним виявився 29-річний мешканець Івано-Франківської області. Фото: Поліція Львівщини

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...