На Львівщині чоловік пустив за кермо BMW 11-річного сина, хлопчик потрапив у ДТП і загинув (фото)

У Львівській області - у селі Рясне-Руське – сталася смертельна ДТП. За кермом BMW перебував 11-річний хлопчик. Як повідомляє пресслужба поліції Львівської області, окрім хлопчика у салоні автомобіля були його батько та власник транспортного засобу, обидва - у нетверезому стані, передають Патріоти України.

Стало відомо, що 11-річний житель Львова не впорався з керуванням автомобілем і з’їхав з проїзної частини у кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події.

Також поліцейські попередньо встановили, що керувати транспортним засобом дитині дозволив батько – 35-річний чоловік, який також перебував в автомобілі.

Крім того, у салоні машини перебував 23-річний власник, мешканець того ж села. Обидва дорослих були у нетверезому стані, під час ДТП отримали тілесні ушкодження та були доправлені до лікарні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...