На Львівщині по-звірячому вбили закохану пару підлітків: Спливли моторошні деталі

Двоє закоханих підлітків, жорстоко убитих у місті Золочів Львівської області, перед смертю залишили записки, в яких скаржилися, що їм загрожує небезпека. Як повідомляють "Надзвичайні новини", 15 березня 15-річна Анастасія Гетьман і 17-річний Юрій Дацко вийшли на прогулянку і безслідно зникли, передають Патріоти України.

У знайдених записках йшлося, що якщо вони не повернуться до 7 ранку наступного дня, то тоді їх розшукувати за координатами. Тільки через два тижні в одному з сіл в лісі знайшли могилу з тілами підлітків.

"Уже точно відомо, що могилу для дітей вбивці підготували заздалегідь. Спочатку в глухий ліс принесли знаряддя вбивства, а потім заманили сюди хлопця з дівчиною. Зловмисники битами забили дітей до смерті, а тіла скинули в яму, полили бензином і підпалили", – йдеться в розслідуванні.

Вбивцями виявилися двоє місцевих наркоторговців 18 і 19 років. За даними поліції, вони змушували підлітків продавати наркотики. У затриманих вилучено як наркотичні речовини, так і знаряддя злочину.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...