На Львівщині старшокурсники у гуртожитку влаштували "посвяту в студенти" зі звірячим побиттям (відео)

На Львівщині в одному з гуртожитків старшокурсники побили студентів першого курсу. Поліція розпочала розслідування інциденту. Про це повідомив zolochiv.net, передають Патріоти України.

Інцидент трапився в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, яке розташоване у селі Червоне Золочівського району Львівщини. Студенти старших курсів влаштували так звану "посвяту", під час якої били молодших студентів. Старшокурсники у боксерських рукавичках з усієї сили завдали ударів кільком молодшим хлопцям, ті від болю присідали.

Директор закладу Тетяна Салабай повідомила про інцидент поліцію. За словами начальника сектору дізнання Золочівського РВП Віталія Гудими, наразі проводяться первинні слідчі дії – опитування учасників інциденту та встановлення обставин події.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...