На Львівщині трагічно загинув солдат: У бригаді заявили про необережне поводження зі зброєю

Михайло Воронський проходив службу за контрактом у військовій частині А3215 з лютого 2020 року на посаді водія-електрика в одному з артилерійських підрозділів.

Михайло Воронський. Фото: Фейсбук.

Військовослужбовець 44-ї окремої артилерійської бригади (Львівська область) Михайло Воронський помер від кульового поранення в результаті необережного поводження зі зброєю. Про це йдеться в заяві бригади в Facebook, передають Патріоти України.

Командуванням військової частини вже призначено службове розслідування. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та поліції. "Висловлюємо співчуття рідним і близьким з приводу смерті військовослужбовця служби за контрактом, солдата Михайла Воронського. За попередніми даними військовослужбовець помер від кульового поранення в результаті необережного поводження зі зброєю", – написано в повідомленні.

Михайло Воронський народився в 1966 році в Заліщицькому районі Тернопільської області. Проходив службу за контрактом у військовій частині А3215 з лютого 2020 року на посаді водія-електрика в одному з артилерійських підрозділів.

На Львівщині помер солдат: в бригаді заявили про необережне поводження зі зброєю

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...