На Львівщині в будинку знайшли п'ятьох мертвих людей

На Львівщині від отруєння чадним газом загинуло 5 людей, а ще двоє дітей у важкому стані госпіталізовані, інформують Патріоти України.

Як повідомили в поліції Львівської області, вчора, 7 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку одного з сіл Львівського району виявлено тіла кількох людей без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. "У будинку правоохоронці виявили тіла п'ятьох місцевих мешканців - жінок віком 29, 53 і 75 років та чоловіків віком 33 і 57 років. Попередньо встановлено, що причиною загибелі людей стало отруєння чадним газом", - повідомляє поліція.

Крім того, з діагнозом "отруєння чадним газом" медики госпіталізували двох хлопчиків віком сім і дев’ять років. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...