На Львівщині водій легковика збив і тричі переїхав дитину (відео 16+)

19-річний житель міста Самбір, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на чотирирічну дівчинку.

У Дрогобичі Львівської області 19-річний водій, рухаючись заднім ходом на авто, збив чотирирічну дівчинку, яка каталася на самокаті на парковці. При цьому після зіткнення хлопець за кермом тричі переїхав дитину. Дівчинку з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Про стан її здоров'я не повідомляється, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу ГУ НП регіону.

"Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 серпня о 18:20 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Фольксваген Гольф", 19-річний житель міста Самбір, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на чотирирічну дівчинку" , – йдеться в повідомленні.

За фактом наїзду на дитину розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ. Санкція статті та максимальне покарання - обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати авто. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...