На Львівщині вибухнув позашляховик Mitsubishi Pajero, є жертва (фото)

Близько шостої години ранку у вівторок, 28 липня, правоохоронцям повідомили про вибух на території однієї з баз відпочинку в Мостиському районі.

На Львівщині загинув 41-річний житель обласного центру, тіло якого знайшли в автомобілі, що підірвався, інформують Патріоти України.
Як повідомляють в ГУНП в Львівській області, близько шостої години ранку у вівторок, 28 липня, правоохоронцям повідомили про вибух на території однієї з баз відпочинку в Мостиському районі Львівщини. «На місці події правоохоронці виявили пошкоджений в результаті вибуху автомобіль Mitsubishi Pajero, в салоні якого знаходилося тіло чоловіка без ознак життя», - повідомляють в поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про її правову кваліфікацію.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...