На Львівщині засудили чоловіка, який після отримання повістки не прийшов до військкомату

На Львівщині засудили чоловіка, який після отримання повістки не прийшов до військкомату. Йому призначили обмеження волі. Про це пише видання Zahid.net, передають Патріоти України.

Як стало відомо, у квітні цього року Старосамбірський районний суд Львівщини виніс вирок стосовно чоловіка, який перебував на військовому обліку та пройшов лікарську комісію. Громадянина визнали придатним для служби у травні 2021 року. Він отримав повістку для відправлення до місця строкової служби, проте у військкоматі не з’явився.

Вже згодом у суді чоловік визнав свою провину та заявив, що вчинив кримінальне правопорушення ще до запровадження на території нашої держави воєнного стану через російське вторгнення. Чоловікові призначили рік обмеження волі, але звільнили від відбування покарання з річним іспитовим терміном.

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...