"На маму зовсім не схожа": Дочка екс-ВІА Гри Брежнєвої вразила мережу своєю зовнішністю (фото)

Екс-учасниця групи "ВІА Гра", співачка, дружина продюсера Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва, показала свою красуню-доньку, що підросла. Про це повідомляють Патріоти України, з посиланням на мікроблог артистки в Instagram.

"Як швидко ростуть діти. Моя молодша донечка», - написала співачка.

Брежнєва показала фотографії своєї дочки в ролі моделі. Варто зазначити, Сари впоралася з цією роллю на ура. Вона позувала в білій шубі з довгим штучним хутром.

Фоловери Брежнєвої в захваті від краси її доньки. При цьому в мережі вказали на самобутність зовнішності дівчинки. Хтось вважає, що вона зовсім не схожа на матір і сестру. Крім того, Сару навіть порівняли з американською супермоделлю і актрисою Сінді Кроуфорд.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...