На Марші рівності в Києві почалася штовханина, прогримів вибух, багато затриманих

Противники Маршу рівності почали "атакувати" представників ЛГБТ у Києві, повідомляють Патріоти України.

Так, у колону людей, яка рухається столичними вулицями почали кидати сміття, штовхають учасників Маршу та намагаються збити з ніг. Але ситуація вже під контролем правоохоронців.

Наразі у парку Шевченка пролунав невеликий вибух світлошумової гранати , який, скоріш за все, був направлений на залякування учасників "КиївПрайду". Колона учасників продовжує рухатися в бік площі Льва Толстого. Додамо, що колону супроводжую нацгвардійці, за якими йдуть противники акції.

У Києві поліцейські затримали 9 осіб, які планували провокації на Марші рівності. Як зазначили у відділі комунікації поліції Києва, у затриманих вилучили знаряддя для підготовки провокацій.

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що їхній вік – від 18 до 48 років. "Розпочате кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.14 (готування до злочину), ч.4 ст.296 (хуліганство з використанням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зловмисникам загрожує від трьох до семи років ув’язнення. На даний час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Джерело: Depo.ua

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...