На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротиву.

Зазначається, що в аптеках на ТОТ більшість ліків відсутні. А ті, що є місцеві жителі називають "крейдою", очевидно через їхню погану якість. Центр нацспротиву пише, що більшість ліків, які доставляють на ТОТ, йдуть у лікарні на потреби російських загарбників.

"Місцеві отримують медикаменти за надлишковим принципом, а мешканцям села взагалі потрібно добиратися до райцентрів і це без транспортного сполучення", - йдеться у дописі.

У ЦНС додають, що російська окупаційна влада вже третій рік запевняє жителів ТОТ, що "життя стає краще", проте це лише один із елементів пропаганди. "Росія не здатна забезпечити життєдіяльність ні тимчасово захоплених земель, ні своїх територій", - зазначають у ЦНС.

Сльози радощі посеред біди: У Києві з понівеченої уламками ракети квартири врятували кота. Сніжно-білого альбіноса повернули щасливій господарці (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 0:42

Кіт на прізвисько Лукас перебував у квартирі, поруч з якою влучили уламки збитої ворожої ракети. Власниця тварини дуже переживала, тож звернулася до рятувальників, аби ті дістали її домашнього улюбленця. У Києві з багатоквартирного будинку на Оболоні, ...

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...