На місце подій приїхали три швидкі: У Дніпрі автівка вилетіла на зупинку громадського транспорту (фото, відео)

У Дніпрі автомобіль вилетів на зупинку громадського транспорту. Четверо постраждалих у лікарні. Про це повідомляють у місцевих пабліках, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на проспекті Олександра Поля. За попередньою інформацією, автомобіль Chevrolet їхав зі сторони вулиці Незалежності по проспекту Поля у напрямку проспекту Лесі Українки. Автомобіль занесло на слизькій дорозі і машина в'їхала у людей, які стояли поруч із зупинкою.

Усіх чотирьох постраждалих забрали в лікарню. У них попередньо, переломи кісток та синці. Подробиц ДТП з'ясовуватимуть правоохоронці.

"Дуже вмотивовані дівчата, які справляються": Захисниця "Кобра" розповіла, чи є повністю жіночі підрозділи у ЗСУ

понеділок, 14 жовтень 2024, 15:05

В українській армії вже є принаймні один підрозділ, що складається повністю із жінок. Це досвід, який варто поширювати, заявила старший солдат 1-го окремого штурмового батальйону "Да Вінчі" Надія "Кобра" Соколовська, передають Патріоти України. За її с...

"Нашу гідність принизили": У Сухопутних військах відреагували на інцидент з бійцями підрозділу "Азгард"

понеділок, 14 жовтень 2024, 14:41

У Сухопутних військах ЗСУ пообіцяли ретельно розслідувати інцидент із заявою бійців підрозділу "Азгард", у якій йдеться про приниження військових радником Олександром Дмітрієвим. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ, передають Патріоти України. "Б...