На місце подій викликали поліцію: На Закарпатті жінки з дітьми не пропускали авто з прикордонниками (відео)

Інцидент із військовими трапився у селі Крива Тячівського району 12 жовтня. У авто перебували прикордонники, які їхали до місця несення служби. Про це повідомляє "Суспільне. Ужгород", передають Патріоти України.

У мережі почали ширити відео, де жінки з дітьми перекривали дорогу автомобілю, у якому перебували люди у військовій формі. Вони погрожували чоловікам камінням та коли мікроавтобус зрушив з місця, то юрба кинулась за ним.

Як згодом у коментарі "Суспільному" повідомила речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова, авто належало прикордонному загону та слідувало на місце несення служби. Вимоги ж жінок були незрозрозумілими, а на місце подій викликали поліцію. "Ситуацію було локалізовано шляхом проведення роз’яснювальної роботи та доведення вимог законодавства з прикордонних питань", – додала речниця.

Окрім того, у Нацполіції Закарпаття вказали, що під час події ніхто не постраждав, зокрема і авто.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...