На місці виявили три великі вирви: У РФ прогримів черговий вибух

У Володимирській області РФ стався дивний вибух. Поблизу з'явилися три вирви різних діаметрів. Як повідомляє російський Телеграм-канал "База", про гучний вибух у лісосмузі повідомив один з місцевих мешканців увечері 22 квітня, передають Патріоти України.

Поліцейські приїхали на місце та виявили відразу три вирви різного розміру. Як пише канал, одна з вирв діаметром 5 метрів і глибиною 2,5 метра. Друга - діаметром 2,5 метра та глибиною метр. Третя ще менша - діаметром 1 метр і глибиною 0,5 метра. При цьому лише одна з вирв, найбільша, нова. Інші, ймовірно, з'явилися ще взимку.

Крім того, на місці було виявлено пластикові та металеві уламки та чиїсь сліди. Хто влаштував ці вибухи і що саме вибухнуло, наразі невідомо.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...