На місці знайшли заповіт: В Одесі сталася дивна пожежа (фото, відео)

В Одесі сталася незвичайна пожежа, яка супруводжувалася смертю людини. Але зараз не зовсім ясно, від чого загинув потерпілий, зазначають Патріоти України.

Як повідомили журналістам у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, сьогодні о 04:53 надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Юхима Геллера. "По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що горить дах, горище та домашнє майно у приватному будинку. Пожежу ліквідували о 05:34 на площі 15 кв. м", - розповіли в управлінні.

Водночас місцеві Телеграм-канали повідомили, що у приватному будинку вибухнув газовий котел. На дверях будівлі знайдено заповіт, нібито написаний власником житла, із певними побажаннями. Зокрема, чоловік написав, що відмовляється від експертизи свого тіла, не хоче бути посмертним донором та похованим у землі. Наполягає на кремації і на тому, щоб його попіл розвіяли в будь-якому місці.

Також у соцмережах пишуть, що чоловік нібито самостійно облив будинок легкозаймистою рідиною та підпалив, а його самого знайшли з пакетом на голові і в масці з трубкою, що вела до балону з азотом.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...