"На мою подругу впала бомба, й вона померла": Співак Артем Пивоваров заплакав на сцені

Популярний український співак Артем Пивоваров заплакав просто на сцені. Виявилося, що артиста розчулила трагічна історія маленької дівчинки з Маріуполя, яка вийшла до нього на концерті, передають Патріоти України.

Вона розповіла про подругу, яку втратила у результаті ворожої атаки на рідне місто. "Я втратила свою подружку на ім'я Катя. Це моя улюблена подруга. На неї впала бомба і вона померла", - розповіла з сумом дитина і після чого Пивоваров не зміг стримати своїх сліз.

Співак обійняв дівчинку та підтримав її такими словами: "Це дуже складно усвідомити. І я буду намагатися говорити з тобою зрозумілою мовою. Ти пам'ятаєш її, і я щиро вірю, що ваша дружба, вона залишиться в тобі, залишиться в твоєму серці. І ти пронесеш її, і будеш пам'ятати її такою, якою пам'ятала вона тебе. Війна, на жаль, забирає сьогодні в нас майже все. Але вона не може забрати в нас найголовніше - нашу віру і нашу любов. Навіть якщо ми будемо в неволі, ми ніколи не перестанемо любити". Потім виконавець вирішив присвятити дівчинці пісню і заспівав свій хіт "Ти знаєш, що ти людина".

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...