На Москві посилюється паніка: Популярна російська співачка госпіталізована з підозрою на коронавірус

Олена Князева виступала на приватному заході на острові Самуї з приводу святкування китайського Нового року.

Відома російська співачка і актриса Олена Князєва була терміново госпіталізована в Таїланді з підозрою на новий смертельний вірус - коронавірус, передають Патріоти України.

За словами самої виконавиці, захворіла Олена раптово і їй досить швидко стало погано, різко підскочила температура. Тому зірка негайно була госпіталізована в інфекційне відділення найближчої лікарні Таїланду.
"Я виступала на приватному заході на острові Самуї з приводу святкування китайського Нового року... Прямо під час виступу мені стало погано. Я відпрацювала свій блок, і мене під руки повели в гримерку. Оскільки мені треба було ще їхати додому, на сусідній острів, то я випила жарознижувальний, противірусний, анальгетик - все відразу. Мені стало легше, але коли я дісталася до будинку, стало ще гірше. По страховці я викликала «швидку», мене відразу забрали в госпіталь, де прямо в оглядовому взяли кров на аналіз, виміряли температуру і забрали в інфекційне відділення. Поставили величезну крапельницю, так як у мене було сильне зневоднення і температура 38,2. Добу я пролежала під крапельницями до моменту, коли аналізи були готові", - розповіла Олена.
Після обстеження медики так і не підтвердили найгірші підозри про те, що у Олени коронавірус.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...