На Миколаївщині двоє підлітків по-звірячому вбили молодого чоловіка

У неділю, 18 жовтня, у Миколаївській області двоє неповнолітніх до смерті забили 32-річного чоловіка. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Тіло чоловіка з численними слідами побиття виявили на місцевому стадіоні. А через декілька годин правоохоронці виявили зловмисників - ними виявилися двоє місцевих мешканців райцентру 16-ти та 17-ти років.

Зі слів неповнолітніх, між ними та загиблим виник конфлікт, у ході, якого вони нанесли потерпілому тілесні ушкодження. За узгодженням із місцевою прокуратурою слідчі затримали неповнолітніх у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...