На Миколаївщині підліток обікрав та підпалив школу

Хлопця викликали до відділу поліції, куди він прийшов із бабусею.

В Очакові Миколаївської області підліток обікрав кіоск та свою школу, потім підпалив її. Його викрили на крадіжці виручки з кіоску, інформують Патріоти України.

"1 листопада вночі із заявою до поліції Очакова звернулася місцевий підприємець і повідомила про викрадення грошей з її ларька на вул. Спаській. Переглянувши встановлені в місті камери відеоспостереження, правоохоронці побачили добре знайомого їм фігуранта", — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

16-річний підліток є підсудним у низці майнових злочинів. Загалом на його рахунку майже 15 крадіжок і викрадень. Хлопець віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі та забрав 3 тис. грн виручки. Підлітка викликали до відділу поліції, куди він прийшов із бабусею. За крадіжку з проникненням йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...