На Миколаївщині жінка і двоє дітей намагалися втекти від окупантів, але потрапили під обстріл - усі отримали поранення

На Миколаївщині під обстріл російських окупантів потрапила жінка з двома дітьми. Наразі вони перебувають у лікарні з численними пораненнями. Двоє дітей із матір'ю постраждали, коли намагалися вирватися із окупованого Херсона. Про це у Telegram повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передають Патріоти України.

Жінка отримала проникне вогнепальне поранення грудної клітки, а її 9-річна донька та 17-річний син – осколкові поранення кінцівок та інших частин тіла. Постраждалих оперативно доправили до Миколаївської обласної дитячої лікарні. На сьогоднішній день їхньому життю нічого не загрожує.

"Це просто тварюки. Вони не дають нашим громадянам виїхати в безпечні місця та готові вбивати жінок і дітей. Це підтверджує і цей випадок, і вчорашній обстріл залізничного вокзалу в Краматорську. На жаль, за вчорашній день у Миколаївській області від дій окупантів постраждало 5 дітей", – додала голова облради.

Також Замазєєва зазначила, що окупанти продовжують обстрілювати із реактивної артилерії територію Миколаївської області. Найбільш напруженою ситуація залишається на північно-східному та східному напрямках від Миколаєва.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...