На найбільшій в Україні Запорізькій ТЕС сталася аварія: Ціле місто залишилось без світла

Запорізька ТЕС знаходиться в Енергодарі.

В Енергодарі Запорізької області на тепловій електростанції сталася серйозна аварія, внаслідок якої місто і ще кілька населених пунктів залишилися без світла. Однак через близько 30 хвилин електропостачання частково почало відновлюватися. Про це в Facebook повідомив мер міста Дмитро Орлов. Він уточнив, що серед інших постраждалих міст – Дніпрорудне, передають Патріоти України.

"Все блоки теплової станції раптово сіли на "нуль". Через пів години в місті електропостачання початок частково відновлюватися. Медико-санітарна частина працює в штатному режимі, пацієнти забезпечені всім необхідним", – написав мер.

Раніше депутат міськради Енергодара Анатолій Анохін в Facebook повідомляв, що крім електрики також не стало води. "Все місто без світла... За всіма ознаками – серйозна аварія на самій ЗаТЕС. Може бути навіть із зупинкою блоку. Мобільний зв'язок перевантажений, води немає – зупинилися насоси", – написав депутат.

У соцмережах пишуть, що чули вибух і пишуть нібито про пожежу на ТЕС. Анохін зазначає, що гул, який всі чули – аварійне скидання пару на станції.

Також місцеві жителі зазначають, що, крім Енергодара, електропостачання немає в Дніпрорудному. За словами Орлова, світла немає в кількох населених пунктах.

"Все блоки теплової станції раптово сіли на "нуль". Через пів години в місті електропостачання початок частково відновлюватися. Медико-санітарна частина працює в штатному режимі, пацієнти забезпечені всім необхідним", – написав мер.


"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...