На обличчі "живого місця" немає: Таїсія Повалій жахнула своїм зовнішнім виглядом (фото)

Фотографія Таїсії Повалій в її особистому блозі шокувала її шанувальників. Багато хто не впізнав співачку.

55-річна Таїсія Повалій отримала славу любительки пластичних операцій і різних уколів краси. Останнім часом багатьох слухачів і меломанів стали цікавити не стільки нові композиції співачки, як трансформації її зовнішності. Деякі навіть порівнюють її з Донателлой Версаче - справжньою "королевою" пластики, зазначають Патріоти України.
Сама Повалій ніколи не спілкується на тему своєї зовнішності і не дає ніяких коментарів, однак фотографії та відеозаписи розкривають всю правду про артистку. Одна з останніх публікацій виконавиці в її особистому блозі знову викликала хвилю шоку.

Очі Повалій підкреслює яскравий макіяж в стилі "смокі айс". Однак відсутність яскравої помади не приховує того факту, що губи співачки "пережили" кілька уколів краси. Також неозброєним поглядом помітно, що артистка робила собі вилиці, робила підтяжку і, швидше за все, пропрацювала зону навколо очей.

Деякі підписники вирішили нагадати, як насправді колись виглядала співачка:


"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...