На очах у хазяйки: У США алігатор цілком проковтнув 45-кілограмового собаку

Крокодил був таким швидким, що собаці нічого не залишалося, як змиритися зі своєю долею.

У США в місті Оберндейл, штат Флорида, алігатор напав на собаку і з'їв його. Так, жителька міста Синтія Робінсон вивела на прогулянку 45-кілограмового пітбуля по кличці Танк. Алігатор накинувся на її вихованця, коли вони йшли повз ставок-відстійник, передають Патріоти України із посиланням на Bay News 9.

За її словами, крокодил був таким швидким, що собаці нічого не залишалося, як змиритися зі своєю долею. Сам алігатор був завдовжки близько трьох метрів. "Я могла тільки стояти і дивитися, як він їсть мою собаку. Не хотіла б, щоб таке трапилося з іншими, з дитиною або з кимось іще", – сказала жінка.

Спеціаліст з вилову алігаторів, присланий комісією з охорони природних і рибних ресурсів штату Флорида, вже почав пошуки рептилії.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.