На очах у перехожого: У Києві посеред вулиці застрелили чоловіка (фото)

У Києві в середу, 18 серпня, на вулиці Новаторів сталася стрілянина. Внаслідок інциденту загинув чоловік. Про це журналістам повідомили в пресслужбі столичної поліції. Подробиці події встановлюються, інформують Патріоти України.

"До нас надійшла інформація про інцидент на вулиці Новаторів. Перехожий став свідком конфлікту між двома чоловіками. Попередньо встановлено, що на потерпілого скоїли напад невідомі, які побили та вистрелили в його бік, після чого втекли. Медики, які прибули на місце події, тільки констатували його смерть", – розповіли в пресслужбі.

Telegram-канал dtp.kiev.ua повідомив, що потерпілий був убитий пострілом у голову. "Вбивство на лівому березі Києва: в районі ДВРЗ на вулиці Новаторів пострілом у голову вбили молоду людину "не нашої" зовнішності. На місці працює швидка, поліція та слідчо-оперативна група", – йдеться в повідомленні.

Джерело: Обозреватель

Бережіть голови! Землю накриє чергова потужна магнітна буря

понеділок, 20 травень 2024, 17:30

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 20-22 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США. Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу —...

У Мінстратегпром розширили можливості бронювання працівників ОПК

понеділок, 20 травень 2024, 17:20

У Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості України внесли зміни до критеріїв для визначення підприємств такими, що мають важливе значення для національної економіки. Відповідність цим критеріям стає підставою для подальшого бронювання в...