На Одещині алабай накинувся на господиню - жінка померла від укусів до приїзду медиків

У селі Табаки Одеської області собака породи алабай покусав 39-річну жінку, внаслідок чого та загинула. Трагічний інцидент трапився 9 серпня. Про подію повідомили у Головному управлінні нацполіції Одеської області. Як зазначається, жінка була господаркою собаки, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, жінка приїхала на дачу із міста для того, аби нагодувати своїх собак. Всі інші тварини господарки були прив'язаними, окрім алабая. Як тільки жінка зайшла до двору, собака накинувся на неї та покусав її.

Коли на місце події прибула поліція, щоб підійти до постраждалої жінки вони використали табельну зброю та застрелили пса. Жінці викликали швидку допомогу, проте від отриманих травм вона померла на місці до її приїзду. За фактом смерті жінки слідчі почали розслідування у рамках статті 115 частина 1 Кримінального кодексу України, означеної як "нещасний випадок". Процес розслідування ще триває.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...