На Одещині чоловік прикріпив на даху п’ятикутну зірку, але покарання не забарилося

В Одеській області за публічне використання радянської символіки судитимуть чоловіка. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі, передають Патріоти України.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Одеській області, у Рені під час патрулювання міста правоохоронці побачили на антені, розміщеній на даху будинку, металеву емблему із зображенням серпа, молота та п’ятикутної зірки. Під час проведення обшуку в маєтку 40-річного місцевого жителя поліцейські вилучили заборонений символ.

Фігуранту повідомили про підозру за частиною 1 статті 436-1 "Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів" Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує п'ять років позбавлення волі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...